ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις από την “ΕΙΔΟΜΕΝ” στο Αμάρι

eidomen-2015-amariΤην Κυριακή 26 και τη Δευτέρα 27 Ιουλίου το φετινό καλοκαιρινό ταξίδι της ΕΙΔΟΜΕΝ αρχίζει με δύο εκδηλώσεις , προσφορά του Δήμου Αμαρίου: στη Λοχριά και στο Αποδούλου.

Την Κυριακή στη Λοχριά και ώρα 21:30 διοργανώνεται η θεατρική παράσταση “Ανεστορούμαι και ανεστορίζω” με την ερμηνεία της Μαρινέλλας Βλαχάκη. Μια ιδιαίτερη παρουσίαση Κρητικών κειμένων με αφήγηση, βίντεο και μουσική σε κείμενα Γιώργη Σταματάκη και μουσική συνοδεία του Λεωνίδα Μαριδάκη. Ένα ταξίδι στην Κρήτη του 1970, ένα ταξίδι στην Κρήτη μιας άλλης εποχής, όπου γνώριμες εικόνες από το κοντινό παρελθόν συναντούν την αστεία πλευρά της ζωής.

Την εκδήλωση στηρίζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λοχριάς.

Τη Δευτέρα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αποδούλου διοργανώνεται στο χώρο της παιδικής χαράς Αποδούλου μουσική παράσταση με τον Λεωνίδα Μαριδάκη με τίτλο “Με μια κιθάρα κάτω απ’τα άστρα”. Μία μουσική διαδρομή από την Κρήτη στη Σύρο του Μάρκου Βαμβακάρη και από τον Λουκιανό Ληλαηδόνη στους νεότερους τραγουδοποιούς αλλά και σε πρωτότυπα του ίδιου.