ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις από το Δημοτικό Σχολείο του Άδελε

Εκδηλώσεις από το Δημοτικό Σχολείο του ΆδελεΤο Δημοτικό Σχολείο του Άδελε Ρεθύμνου, με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους παρουσιάζει πέντε συνολικά δράσεις που δουλεύτηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με τη θεατρική παράσταση «Τα μαγικά μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά που θα παρουσιαστεί στη Θεατρική Σκηνή του Πολιτιστικού συλλόγου Άδελε και Αγίας Παρασκευής, την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 20:30.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν με την έκθεση ζωγραφικής «IΝside child» που θα εγκαινιαστεί την Κυριακή 8 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο Σπίτι του Πολιτισμού. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 8-15 Ιουνίου και θα λειτουργεί από 11:00-14:00 και από 19:00-21:00.

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο Σπίτι του Πολιτισμού θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Κράτα τον κόσμο στα χέρια σου» που συνέγραψε η Ε΄ τάξη του σχολείου μας σε συνεργασία με άλλα σχολεία της χώρας. Τέλος, την Πέμπτη 12 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του σχολείου στο Άδελε θα παρουσιαστούν τα θεατρικά έργα «Πλούτος» του Αριστοφάνη και «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Samuel Becket σε μια ενιαία παράσταση από τη ΣΤ΄τάξη.

Καλούμε τους φίλους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και όλους όσοι αγαπούν την παιδική δημιουργία να μοιραστούν και να χαρούν μαζί μας την κατάληξη των προσπαθειών μας.