ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σωματά Ρεθύμνου

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει τον Αύγουστο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Σωματά Ρεθύμνου.

πολιτιστικός σύλλογος σωματά

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται συναυλία με τον Μιχάλη Σταυρακάκη και λαϊκή χοροεσπερίδα. Επίσης θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία για τους κινδύνους του διαδικτύου σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, ενώ για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί παιδική φιλανθρωπική εκδήλωση με αναβίωση παλιών παιχνιδιών που έχουν χαθεί στο πέρασμα των ετών και θα πραγματοποιηθεί για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

stavrakakis-somataΠέμπτη 3 Αυγούστου
Την Πέμπτη 3 Αυγούστου και ώρα 21.30 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου, συναυλία με το «Σχήμα ΔίςΤροπον» Μιχάλης Σταυρακάκης, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, Ισίδωρος Παπαδάκης.
Συνεργάτες: Χάρης Παναγιωτάκης λύρα, Γιώργης Σταυρακάκης λαούτο.
Είσοδος 5 ευρώ.

Σάββατο 12 Αυγούστου
Το Σάββατο 12 Αυγούστου και ώρα 21.30 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου, λαϊκή χοροεσπερίδα με τον Λευτέρη Βαμβακά και το συγκρότημά του.
Είσοδος 15 ευρώ με πλήρες μενού.

Τετάρτη 23 Αυγούστου
Την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 21.00 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου, θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με την Αστυνομική Δ/νση Ρεθύμνου, ενημερωτική ομιλία με θέμα «Οι κίνδυνοι του Διαδικτύου».
Είσοδος ελεύθερη.

Κυριακή 27 Αυγούστου
Την Κυριακή 27 Αυγούστου και ώρα 19.00 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου, θα πραγματοποιηθεί παιδική φιλανθρωπική εκδήλωση «Παιδιά-Παιχνίδια-Δίνουμε ελπίδα» για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου.
Είσοδος Ελεύθερη.

Κάθε Πέμπτη και καθ’ όλη τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων και ώρα 21.00 θα προβάλλεται κλασική ταινία, αφιερωμένη στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.