ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Εκδρομή Αγάπης για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου «Μέλισσα» από την «Πράξη Αγάπης», την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού και έπειτα από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα περιορισμών εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας, ο Οργανισμός Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας “Πράξη Αγάπης” διοργάνωσε και υλοποίησε με ιδίους πόρους, ημερήσια εκδρομή για τα κορίτσια που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο “Μέλισσα”, στο κτήμα Ziogas Western City, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου.

Με την σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης του Ορφανοτροφείου “Μέλισσα” και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, τα παιδιά μαζί με τους ενήλικες συνοδούς μετέβησαν στο κτήμα στις 11.00 π.μ., όπου συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του Οργανισμού “Πράξη Αγάπης” και όλοι μαζί, με ενθουσιασμό, ξεναγήθηκαν στο χώρο εναλλακτικού τουρισμού-αγροτουρισμού από την ομάδα του κτήματος.

Τα παιδιά έμαθαν για την ιστορία του κτήματος, γνώρισαν τα ζώα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις και απόλαυσαν όμορφες διαδρομές στη φύση. Ακολούθησε παιχνίδι τοξοβολίας, σύντομο μάθημα ιππασίας από εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και ιππασία για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδρομή. Έπειτα, όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν barbeque γεύμα στον μαγευτικό φυσικό χώρο τουZiogas Western City, συζήτησαν σχετικά με τη νέα αυτή εμπειρία, τις επιθυμίες και τα όνειρά τους ενώ έλαβαν συμβολικά δώρα από τους εκπροσώπους του Οργανισμού ”Πράξη Αγάπης”.