ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκδρομή του Ειδικού Σχολείου με τον Σύλλογο PALSO Ρεθύμνου στο Aquila Rithymna Beach

Η καθιερωμένη πλέον εκδρομή των παιδιών του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου στο ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach, έγινε για τρίτη συνεχή χρονιά την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Την οργάνωση και συντονισμό ανέλαβε για τον Σύλλογο PALSO, η κ. Τόνια Σταυρακάκη την οποία πλαισίωσαν η Εφόρος PALSO κ. Σοφία Φραγάκη και ο προέδρος του συλλόγου Τζέρυ Γιαννουλάτος. Με την άφιξη προσφέρθηκε σε όλους πλούσιο πρωινό και στη συνέχεια, μετά από μια μικρή βόλτα στους κήπους του ξενοδοχείου, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ενθουσίασαν όλους με δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι.

Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά δώρων στα παιδιά.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Νομού Ρεθύμνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διεύθυνση και το όλο προσωπικό  του Aquila Rithymna Beach για την ανταπόκριση, τη φροντίδα και τη γενναιοδωρία τους. Ιδιαίτερα δε ευχαριστούμε τον κ. Κωνσταντίνο Δαμανάκη, Γενικό Διευθυντή, την κ. Μαρία Ταυλαρίου, Guest Relations και την κ. Τόνια  Κοντογιάννη, Υπεύθυνη του παιδικού χωριού.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στον πατέρα Γεώργιο Γαλεράκη, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο κ. Ευγένιο και την κ. Κατερίνα  Τρανταλίδη (βιβλιοπωλείο “Σελίδα”) για τα πολύ όμορφα δώρα που πρόσφερε για τα παιδιά!