«Εκείνος & εΚΕΙΝΟΣ» ξανά στο Ρέθυμνο!

H ξεκαρδιστική sold-out παράσταση που αγαπήσατε επιστρέφει!

O Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αντώνης Κρόμπας είναι «Εκείνος κι εΚΕΙΝΟΣ» κι επιστρέφουν στο Ρέθυμνο για «Εκείνους» που δεν κατάφεραν να τους απολαύσουν & για «εΚΕΙΝΟΥΣ» που θέλουν να τους ξαναδούν!

Σε ένα καταιγιστικό δίωρο… σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνονται, εκνευρίζουν κι ερεθίζουν το κοινό… του θέτουν ερωτήματα, του απαγγέλλουν ποιήματα, του κάνουν τράκα χρήματα, του συγχωρούν τα κρίματα και άμα δεν έρθεις να τους δεις μπροστά σου φίλε θα το βρεις… γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα!

Πρόσφατα είδαμε το Λευτέρη Ελευθερίου στην ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, «Περιμένοντας τη νονά», ενώ έχει εμφανιστεί ακόμα, μεταξύ άλλων, στις ταινίες «The Bachelor», «Μαγικός καθρέφτης», «Ξα μου», «Πέμπτη & 12» και «Το Κακό – Στην εποχή των ηρώων».

Ο Αντώνης Κρόμπας έχει εμφανιστεί, μεταξύ άλλων στις ταινίες «Ο Βασιλιάς», «Όμηρος», «Η καρδιά του κτήνους» και τις τηλεοπτικές σειρές «Οι συμμαθητές», «Η οικογένεια βλάπτει», «Μαύρα μεσάνυχτα», «Φάρος» και «10η εντολή».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ», την Κυριακή 7 Απριλίου, ώρα 20.00, διάρκεια: 120′.

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Αντώνης Κρόμπας, ήχος: Γιώργος Χατζηαντώνης

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση (από το ταμείο του κινηματογράφου με αρίθμηση θέσεων): 10 €, Ταμείο: 12 € / μειωμένο 10 €, viva.gr