ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκλογές: Υποψήφιος στο Ρέθυμνο ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο Αλέξης Τσίπρας, παρά τον προβληματισμό των τελευταίων ημερών για χειρουργικές αλλαγές στις λίστες, επέλεξε να καταθέσει την ίδια λίστα υποψηφίων βουλευτών με αυτή της 21ης Μαΐου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να σηματοδοτήσει την ενότητα του κόμματος ενόψει της κρίσιμης εκλογικής μάχης και να μην αφήσει περιθώρια για παρερμηνείας από άσπονδους φίλους, ότι σκέφτεται με όρους ηττοπάθειας.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μήνυμα ενότητας προς το εσωτερικό του κόμματος αποτελεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει στο Ρέθυμνο για να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού. Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και ισχυρή συμβολική κίνηση η προσωπική του συμμετοχή στη μάχη της Κρήτης για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει να μεταβεί στη Κρήτη επί τριήμερο καθώς και άλλη μια φορά για την τελική συγκέντρωση την τελευταία εβδομάδα.

Επίσης ισχυρό συμβολισμό έχει η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει πέραν της Α’ Πειραιά όπου εξελέγη στις 21 Μαΐου και τον Δυτικό τομέα της Αθήνας, μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που παραδοσιακά αποτελούσε τη κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να επαναπροσεγγίσει.

Του Ξανθού Ανδρέα, υποψήφιου βουλευτή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δήλωση Α. Ξανθού για τη συμμετοχή Τσίπρα στο ψηφοδέλτιο Ρεθύμνου

Η συμμετοχή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για όλους μας. Το ισχυρό μήνυμα της ενότητας και συστράτευσης όλων των δυνάμεων για την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος στο Νομό, μας δίνει άλλη αισιοδοξία και δύναμη για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25 ης Ιούνη. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με σθένος, αξιοπρέπεια και συλλογικότητα, με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τις αρχές και το ήθος της αριστερής και προοδευτικής παράταξης. Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών, είμαστε βέβαιοι ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και ότι η ανάκτηση της βουλευτικής έδρας στο Ρέθυμνο είναι απολύτως εφικτή.