ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Έκοψαν την πίτα τους στην ΚΕΔΗΡ

kedhrΗ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης (Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.) πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή την καθιερωμένη κοπή της πίτας της για το νέο έτος, στο χώρο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης, παρουσία του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γ. Μαρινάκη, του Προέδρου κ. Κ. Ηλιάκη, του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δ. Ρεθύμνης κ. Θ. Νίνου, της Αντιδημάρχου κ. Θ. Μπιρλιράκη, της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Ε. Κουτσαλεδάκη, λοιπών Δημοτικών Συμβούλων και των μελών του Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. κ.κ. Στ. Σαμψών, Κ. Φραγκάκου, και Εμ. Παλαφούτη.

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκε το προσωπικό της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ., στο οποίο δόθηκε μια θαυμάσια ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ευχές σε ένα κλίμα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας. Οι δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Ρεθύμνης εκτείνονται σε ένα διευρυμένο φάσμα Κοινωνίας-Πολιτισμού-Ποιότητας Ζωής με τις Κοινωφελείς Δομές νηπίων, παιδιών και ηλικιωμένων, το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, την Γιορτή Κρητικής Διατροφής, το Αναγεννησιακό Φεστιβάλ, τη μόνιμη Συλλογή και τις περιοδικές Εκθέσεις του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης, τα Εικαστικά Εργαστήρια με ποικίλα προγράμματα επιμόρφωσης παιδιών και ενηλίκων και το Γραφείο Π. Πόλης Ρεθύμνου.

kedhr2

Στην εκδήλωση απηύθυναν το θερμό χαιρετισμό τους ο κ. Ηλιάκης εκ μέρους του Δ.Σ., ο κ. Νίνος, η κ. Κουτσαλεδάκη και η κ. Μπιρλιράκη. Ευχήθηκαν στους υπαλλήλους της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευημερία και η νέα χρονιά να αποβεί καλύτερη και δημιουργικότερη σε όλους τους τομείς του Δήμου Ρεθύμνης.

Στη συνέχεια, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους για μια ξενάγηση στα εκθέματα του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης από την μουσειοπαιδαγωγό κ. Σ. Τρούλη.