ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Έκοψε την βασιλόπιτα της η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, έκοψε την βασιλόπιτα της, στην καφετέρια Gj’s.

Παρευρέθηκαν αρκετοί σινεφίλ και μέλη της λέσχης. Πριν από το κόψιμο της πίτας, έγινε μία σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της τριετούς λειτουργίας της ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ. από τον πρόεδρο. Τα στοιχεία που δόθηκαν ήταν εντυπωσιακά καθώς τα μέλη της λέσχης έφθασαν τα 137 μέχρι το τέλος του 2018, και προβλήθηκαν συνολικά 136 ταινίες σε 2621 θεατές.

Ακολούθησε το κόψιμο της πίτας για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, μοιράστηκε η υπόλοιπη πίτα στους παρευρισκόμενους, η οποία συνοδευόταν με ένα κερασμένο ρόφημα.

τα μέλη του Δ.Σ. (από αριστερά προς δεξιά) Γιάννης Μαρκαντές (ταμίας), Λία Σαββάκη (γραμματέας), Ζαχαρίας Σκεπετζής (αντιπρόεδρος), Αχιλλέας Ζιμετάκης (πρόεδρος)

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλική καθώς δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να έρθουν σε επαφή με άλλα μέλη, να γίνει ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων σχετικά με τις δράσεις της λέσχης.

Μία σημαντική απόφαση που πάρθηκε με τον παρευρισκόμενο Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κ. Ραφτάκη, είναι στις 6 Απριλίου να γίνει στο Ωδείο, αφιέρωμα στον Ρεθυμνιώτη μουσικοσυνθέτη Νίκο Μαμαγκάκη, με προβολή ντοκιμαντέρ (τελευταία συνέντευξη πριν τον θάνατο του) και συμμετοχή χορωδίας με μαθητές του σχολείου συνοδεία πιάνου.

Το φλουρί δεν έτυχε σε κανέναν από τους παρευρισκόμενους και αναμένεται να βρεθεί στα κομμάτια που θα μοιραστούν στους χορηγούς της λέσχης και στα μέλη που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.