ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών ΙΕΚ GRANT στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνου στα πλαίσια των δράσεων του ενθάρρυνσης της  δημιουργίας επιχειρηματικότητας και ειδικά της νεανικής επιχειρηματικότητας αλλά και της ενδυνάμωσης των δεσμών του με την εκπαιδευτική κοινότητα του Ρεθύμνου, υποδέχθηκε 25 σπουδαστές
του ΙΕΚ GRANT, την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022.

Οι σπουδαστές, συνοδεία του διδάσκοντα κ. Χαράλαμπου Αγγελάκη, Οικονομολόγου-Μs Διασφάλιση Ποιότητας,  πραγματοποίησαν
εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των σπουδαστών της ειδικότητας Business Administration – Hotel Management, του ΙΕΚ GRANT, σχετικά με τις λειτουργίες του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, καθώς και για τις υπηρεσίες που αυτό παρέχει στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα.  Ακολούθησε παρουσίαση της οικονομικής φυσιογνωμίας της Π.Ε. Ρεθύμνου καθώς και των τάσεων που διαμορφώνονται στην αγορά εργασίας του Ρεθύμνου.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από το στέλεχος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Θοδωρή Τσαούλη, ο οποίος και απάντησε στις σχετικές με το επιχειρείν και την παρούσα κατάσταση της οικονομίας ερωτήσεις των σπουδαστών.

Η Διοίκηση του  Επιμελητήριου Ρεθύμνου εύχεται  στους σπουδαστές  καλή συνέχεια στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους. Τους διαβεβαιώνει επίσης για την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στη διασύνδεση της επιχειρηματικότητας με την εκπαίδευση, όσο και για τη μελλοντική υποστήριξη του Επιμελητηρίου σε όσους από αυτούς δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο επιχειρείν.