ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκσκαφή φωλιάς θαλάσσιας χελώνας στην παραλία του Aquila Rithymna Beach!

Στην ακτή της παραλίας του ξενοδοχείου Aquila Rithymna Beach φιλοξενείται με άρτια οργάνωση, εδώ και πολλά χρόνια, η θαλάσσια χελώνα καρέτα καρέτα.

caretta_rithymna1

Στο Aquila Rithymna Beach απαριθμείται ένα σημαντικό ποσοστό της τάξεως του 10% στο σύνολο, από τις φωλιές της χελώνας που υπάρχουν κατά μήκος της παραλίας του Ρεθύμνου για την φετινή περίοδο ωοτοκίας.

Ένα ποσοστό που ανταμείβει τις προσπάθειες και τις ενέργειες του ξενοδοχείου να πληρεί όλες τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν μία ασφαλή και κατάλληλη ακτή για την καρέτα καρέτα.

Στο πλαίσιο αυτό και φέτος, η βιωματική και πολυπληθής συμμετοχή στις δράσεις εκσκαφής σε τρεις έως τώρα από τις φωλιές της καρέτα καρέτα αποτελεί επιβεβαίωση για το περίσσιο ενδιαφέρον και την ενεργή συμβολή των εθελοντών του Συλλόγου «ΑΡΧΕΛΩΝ», του προσωπικού, της οικολογικής ομάδας του ξενοδοχείου, αλλά και των επισκεπτών, ώστε να προστατευθεί αυτό το ιδιαίτερης οικολογικής αξίας θαλάσσιο είδος της χελώνας.

O Όμιλος Aquila Hotels & Resorts συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο ακατάπαυστα μέσα από την ενημέρωση και την γνώση να υιοθετεί εμπράκτως μία πολιτική φροντίδας προς το περιβάλλον με σεβασμό προς την φύση και τον άνθρωπο.