ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία και ταλαιπωρία για οδηγούς

Έργα στην παραλία του ΡεθύμνουΛόγω της προγραμματισμένης έναρξης εργασιών ασφαλτόστρωσης τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014, στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του ενετικού λιμένα και παραλιακών χώρων της χερσαίας ζώνης λιμένα Ρεθύμνου (τμήμα από Δελφίνι έως Ενετικό Λιμένα)», θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της οδού Σοφ. Βενιζέλου, από το ύψος της οδού Παπανδρέου έως την συμβολή με την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Παναγιωτάκη, από την πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς έως την συμβολή με την οδό Σοφόκλη Βενιζέλου και διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Βάρδα Καλλέργη, από τη Γερακάρη έως την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου, οι εργασίες θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 28 Απριλίου έως την Τετάρτη 30 Απριλίου και από την Παρασκευή 02/05/2014 έως τη Δευτέρα 05/05/2014. Εάν οι εργασίες αποπερατωθούν συντομότερα οι οδοί θα δοθούν στην κυκλοφορία.

Τα οχήματα από την οδό Άρη Βελουχιώτη στο ύψος του Κτιρίου Δελφίνι θα έχουν υποχρεωτική πορεία αριστερά προς την οδό Παπανδρέου, ενώ υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων σε όλο το μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου και της Σοφοκλή Βενιζέλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.