ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Έκτακτη επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας & του Προέδρου του ΕΚΑΒ στην Κρήτη

Την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλου, του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου και του Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ Δημήτρη Πύρρου στις Υγειονομικές Δομές της Κρήτης.

Η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, του Γ.Γ. Υπηρεσιών Υγείας αλλά και των υψηλόβαθμων στελεχών του ΕΚΑΒ, που πραγματοποιείται στα πλαίσια του απαιτούμενου συνεχούς ελέγχου της αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας του υγειονομικού προσωπικού της πρώτης γραμμής, τόσο των επιφορτισμένων για την υποδοχή ύποπτων και επιβεβαιωμένων περιστατικών Covid-19 των Υγειονομικών Σχηματισμών σε όλη την Ελλάδα όσο και των τοπικών δυνάμεων του ΕΚΑΒ, αποσκοπεί στη γενικότερη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των δομών υγείας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας κατά την αντιμετώπιση όλων των έκτακτων υγειονομικών αναγκών και κρίσεων που προκύπτουν.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα πραγματοποιηθούν σειρά συναντήσεων στην 7η Υγειονομική Περιφέρειας (ΥΠΕ), στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ΠΑ.Γ.Ν.Η., στο Γενικό Νοσοκομείο «Βενιζέλειο-Πανάνειο», στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, στο Γ.Ν. Αγ. Νικολάου, στο Γ.Ν. Ρεθύμνου, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», στο Κέντρο Υγείας Χανίων (αστικού τύπου) αλλά και στο Παράρτημα του ΕΚΑΒ Κρήτης.