ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ

Έκτακτη παράσταση πριν το φινάλε για την παράσταση «Μέθοδος Γκρόνχολμ»

Λίγο πριν το φινάλε της θεατρικής ομάδας Αντίβαρο με το έργο Μέθοδος Γκρονχολμ, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία και συγκλόνισε το θεατρόφιλο κοινό του Ρεθύμνου αποφασίστηκε εκτάκτως να πραγματοποιηθεί μια επιπλέον παράσταση για όσους δεν πρόλαβαν να την παρακολουθήσουν. Επομένως, σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου σας περιμένουμε στις 19.00 στο ανακαινισμένο θέατρο επί της οδού Κριτοβουλίδου 17 για να γνωρίσετε και να λύσετε το μυστήριο γύρω από τη μέθοδο Γκρόνχολμ. 

Το έργο αναφέρεται στις σκληρές και απάνθρωπες διαδικασίες πρόσληψης στις οποίες υποβάλλουν τα υποψήφια στελέχη τους οι πολυεθνικές εταιρείες. Τέσσερα άτομα συναντιούνται στην αίθουσα συνεντεύξεων μιας πολυεθνικής εταιρείας. Εμφανίζονται ως υποψήφιοι που κατάφεραν να φτάσουν στη τελική φάση επιλογής για μια διευθυντική θέση. Μόνο που δεν πρόκειται να περάσουν από μια απλή συνέντευξη αλλά από τη «Μέθοδο Γκρόνχολμ». Το έργο παιζόταν με μεγάλη επιτυχία (για πέντε συνεχόμενες χρονιές) στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν ως το 2012 και έκτοτε έχει κάνει μεγάλη σταδιοδρομία σε πλήθος ερασιτεχνικών και επαγγελματικών θιάσων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει αποσπάσει συνολικά περισσότερα από είκοσι βραβεία. Έχει επίσης γυριστεί και σε ταινία, της οποίας τη διασκευή υπογράφει ο ίδιος ο Γκαλθεράν, το 2003 – με τίτλο El Metodo και πρωταγωνιστή τον Eduardo Noriega. Η ταινία απέσπασε δύο βραβεία Goya, το ένα εκ των οποίων ήταν αυτό του καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.      

Στο Ρέθυμνο το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση της Μαρίας Τσατσαρώνη και του Γιώργου Καραμίχου, με σκηνικά και κοστούμια της Κάλης Καραδάκη και σκηνοθεσία του Μανώλη Σειραγάκη. Παίζουν οι ηθοποιοί: Θοδωρής Καρτέρης, Ελισάβετ Κουμαρέλη, Γιάννης Μαυρίδης, Ανδρομάχη Σαπουντζή, Γιάννης Χατζηβασιλείου.

Προλάβετε την κράτηση σας στο τηλέφωνο (6988399325 ώρες 10.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00) και στη σελίδα του Φεστιβάλ στο FB (Festival Antivaro). Τα εισιτήρια παραμένουν στα ίδια χαμηλά επίπεδα από την πρώτη χρονιά του Φεστιβάλ (8 και 6 Ευρώ μειωμένο για τις παραστάσεις της ομάδας Αντίβαρο, 10 και 8 για τις υπόλοιπες), ενώ πολύ ελκυστικό εμφανίζεται το Εισιτήριο Διαρκείας με ισχύ για όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ που κυμαίνεται από 40 (μειωμένο) ως 50 Ευρώ.