Έκθεση με θέμα Multi Culti, του δημιουργικού πολιτιστικού εργαστηρίου Παιχνιδοκαμώματα, θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι του Πολιτισμού (Βερνάδου 12, Παλιά πόλη, Ρέθυμνο), από 23 έως 28 Απριλίου.

Πρόκειται για μια διαδραστική έκθεση όπου για πρώτη φορά στην πόλη μας, λειτούργησε ένα τμήμα το Multi Culti (Iστορία τέχνης, δημιουργική γραφή, εικαστικά, φωτογραφία). Δρόμοι που επικοινωνούν που συμπληρώνουν, που ολοκληρώνουν την ματιά μας, την σκέψη μας.

Τα παιδιά κατάφεραν να ανακαλύψουν μέσα από την ιστορία της τέχνης πληροφορίες που ξεπερνούν τα όρια των τεχνών και αγγίζουν τη ζωή. Γεγονότα μες σ’ αυτήν που επαναλαμβάνονται σε διαφορετικό πλαίσιο. Στιγμές στους αιώνες που πέρασαν, τα βοήθησαν να δουν την ανθρώπινη σκέψη και τον άνθρωπο να εξελίσσεται, να βαδίζει έως σήμερα με μεγάλες αλλαγές προόδου! Κατάφεραν να μετουσιώσουν τις δικές τους σκέψεις μέσα από τους δρόμους των εικαστικών τεχνών, της δημιουργικής γραφής και της φωτογραφίας,σε δημιουργήματα και έργα τέχνης δικά τους! Μα πάνω απ’ όλα καταφέρουν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, φώτισαν την σκέψη τους και κατάλαβαν ότι το δικαίωμα στην έκφραση δεν ήταν πάντοτε αυτονόητο…

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ για να μοιρστούμε στιγμές που θα ζωντανέψουν πίνακες, που θα θαυμάσουμε, θα συν – κινηθούμε, θα ζωγραφίσουμε και θα γράψουμε τα δικά μας κείμενα!

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Απριλίου, στις 11 το πρωί.

multi-culti-paixnidokamomata

Center map
Traffic
Bicycling
Transit
My location
Get Directions