ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ: Ημέρες Καριέρας (3 και 4 Νοεμβρίου 2022)

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) είναι στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσει επιχειρήσεις και οργανισμούς στις Ημέρες Καριέρας (Career Days) που θα πραγματοποιηθούν 3 και 4 Νοεμβρίου 2022.

Σκοπός των Ημερών Καριέρας είναι η συνάντηση τελειόφοιτων και απόφοιτων του ΕΛΜΕΠΑ με στελέχη επιλογής προσωπικού επιχειρήσεων / οργανισμών που αναζητούν το «επόμενο ταλέντο» για το ανθρώπινο δυναμικό τους. Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μια σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του ΕΛΜΕΠΑ και συνεισφέρουν σημαντικά στη μόχλευση της τοπικής και εθνικής αγοράς εργασίας.

Στις Ημέρες Καριέρας του ΕΛΜΕΠΑ, οι επιχειρήσεις/ οργανισμοί θα έχουν την ευκαιρία να:

  • Έρθουν σε επαφή και να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με υποψηφίους μελλοντικούς εργαζόμενους (αποφοίτους και τελειόφοιτους του ΕΛΜΕΠΑ)
  • Παρουσιάσουν την επιχείρηση / φορέα τους σε υποψήφια στελέχη (φοιτητές / αποφοίτους) και γενικότερα στην ακαδημαϊκή κοινότητα του ΕΛΜΕΠΑ
  • Αναζητήσουν φοιτητές για πρακτική άσκηση
  • Δράσουν συμβουλευτικά προς τους φοιτητές / αποφοίτους του ΕΛΜΕΠΑ μέσω ομιλιών που σχετίζονται με τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Για τη συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας του ΕΛΜΕΠΑ δεν υπάρχει κόστος εγγραφής.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οι φοιτητές / απόφοιτοι του ΕΛΜΕΠΑ θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν τόσο δια ζώσης στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο, όσο και διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις/φορείς μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή έως 14 Οκτωβρίου 2022 στο σύνδεσμο: https://career.hmu.gr/career-days.

Η δράση «Ημέρες Καριέρας» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Γραφείο Διασύνδεσης Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου». Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».