Έλα στη Cyta και απόκτησε 700’ προς όλους, 150 SMS και 1 GB μόνο με €15,68 το μήνα!

Μην ξεμένετε από χρόνο ομιλίας. Η Cyta σας δίνει τα καλύτερα πακέτα  σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

Είτε ψάχνετε για περισσότερο χρόνο ομιλίας, ή απλά θέλετε να στείλετε μηνύματα, ή να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, η Cyta διαθέτει μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας σε ανταγωνιστική τιμή.

Η Cyta δραστηριοποιείται εμπορικά στην Ελλάδα από το 2008. Η εταιρεία παρέμεινε ένας από τους κυρίαρχους  παρόχους τηλεπικοινωνιών σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και internet στην Ελλάδα. Στην κινητή τηλεφωνία η πληθυσμιακή κάλυψη αγγίζει το 100%.

Τώρα είναι η ώρα να επωφεληθείτε από την καλύτερη και νεότερη προσφορά κινητής τηλεφωνίας. Απλά δείτε τι προσφέρει:

Cyta Κινητή 700
Έλα στη Cyta. 700’ προς Όλους, 150 SMS και 1 GB κάθε μήνα
Εξοικονομήστε χρήματα κάθε μήνα με  τη νέα προσφορά κινητής τηλεφωνίας από τη Cyta.

Τα 700’ θα σας προσφέρουν αρκετό χρόνο για να μιλήσετε στους αγαπημένους σας, στην οικογένειά σας ή με  τους φίλους σας. Θα έχετε ένα Gigabyte δεδομένων για να σερφάρετε στο διαδίκτυο και 150 SMS. Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να είναι σε συνεχή επαφή με φίλους, συνεργάτες και για να ενημερώνονται για όλα τα νέα της επικαιρότητας.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τα νέα προγράμματα της Cyta. Μπορείτε να μειώσετε το πάγιο, να μιλάτε περισσότερο με τους φίλους σας, να επωφεληθείτε από τις ευέλικτες προσφορές, αλλά, ακόμα πιο σημαντικό, να έχετε μια αξιόπιστη εταιρεία εστιασμένη στον πελάτη για να σας υποστηρίξει.

Κάντε κλικ “εδώ” και αποκτήστε αποκλειστικά την online μοναδική προσφορά Cyta που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.