Στους «8» του Socca World Cup η Ελλάδα!

Η Ελλάδα στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου!

Με γκολ του Λευκαρίτη και του Θανασάι, η Ελλάδα κέρδισε την Κροατία με 2-0 και πέρασε στα προημιτελικά του SOCCA World Cup 2019!

Οι παίκτες του Αντρέα Ντρένοβα γιόρτασαν τις μεγάλες στιγμές της πρόκρισης με όλον τον κόσμο, ο οποίος δε σταμάτησε λεπτό να παροτρύνει την ομάδα στη μεγαλειώδη της εμφάνισης και όλοι σήμερα δηλώνουν με πείσμα ότι θα παλέψουν για να στείλουν την Ελληνική ομάδα ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή του κόσμου!

H Sports Construction Group, πρότυπη κατασκευαστική εταιρεία φυσικού και συνθετικού χλοοτάπητα είναι χορηγός του SOCCA World Cup 2019.

Με περισσότερα από 325 έτη καινοτομίας και πάθους, η Husqvarna προσφέρει προϊόντα για το δάσος, το πάρκο και τον κήπο στους επαγγελματίες και στηρίζει με τη σημαντική χορηγία της το παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019.

Ελλάδα (Ντρένοβα): Ζάχος, Καραβίδας, Κριτσωτάκης, Κατσουράνης, Λευκαρίτης, Σιόρε, Χύσσος, Ντούμος, Γιώτης, Θανασάι, Παπαδάκης, Φούσκας, Παυλόπουλος, Στάμος, Τζανέτος

To Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στις 18:40 (ζωντανά από τα κανάλια Novasports.gr) αντιμετωπίζουμε την Αγγλία για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης!