ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΕΛΜΕ Ρεθύμνου: Κάλεσμα στην πανεκπαιδευτική πανελλαδική απεργία

Απεργία έχουν κηρύξει οι εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της να δώσουν το «παρών» στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά:

«Η Γενική Συνέλευση Προέδρων των ΕΛΜΕ στις 11 Φεβρουαρίου αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία (95,5% το πλαίσιο αιτημάτων και 100% το πρόγραμμα δράσης) την εισήγηση της ΟΛΜΕ.

Υπερψηφίστηκαν οι προτάσεις για απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση και απεργία στις 15ης Φεβρουαρίου καθώς και επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας ενάντια στην ατομική αξιολόγηση.

Ως εκ τούτου καλούμε τους νεοδιόριστους που έχουν κληθεί να αξιολογηθούν να μην καταχωρήσουν στοιχεία στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ καθώς καλύπτονται από τις αποφάσεις της Γ.Σ των Προέδρων των ΕΛΜΕ αλλά και από το σωματείο μας το οποίο θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου οι συνάδελφοι να μην γίνουν έρμαια στις ανηλεείς επιθέσεις του ΥΠΑΙΘ.

Συμμετέχουμε στην πανεκπαιδευτική κινητοποίηση την Τετάρτη 15/2 στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο Ρεθύμνου. Βάζουμε λουκέτο στα σχολεία».