«Ένα έργο πνοής για την ευρύτερη περιοχή των Ρουστίκων ξεκίνησε»

Ξεκίνησαν στις 20 του Μάη, οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου Ρουστίκων ένα έργο σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή προς άθληση των κατοίκων αλλά και την επιστροφή της ΦΛΟΓΑΣ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ σπίτι της.

Ένα έργο με προϋπολογισμό σχεδόν 500.000 ευρώ όπου θα αντικατασταθεί η παλιά περίφραξη με νέα , θα γίνει ηλεκτροφωτισμός με 6 πυλώνες , αποστράγγιση του αγωνιστικού χώρου και βέβαια συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ που με την υπ’ αριθμόν 5/1983 απόφαση του Ηγουμενοσυμβουλίου και το υπ΄ αριθμόν 1998/4ης Ιουλίου 1985 δώριζει έκταση 6.262 τετρ. Μέτρων στην τέως κοινότητα Ρουστίκων προς κατασκευή γηπέδου, την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ευγένιο για την ένθερμη υποστήριξή του, τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Μαρινάκη Γιώργο για την προσωπική προσπάθεια αλλά και επιτυχία ένταξης στο πρόγραμμα Φιλόδημος προς χρηματοδότηση του έργου αυτού, τον Δήμος Ρεθύμνης και την τεχνική υπηρεσία για την σύνταξη όλων των απαραίτητων εγγράφων και μελετών, αλλά και όλων των ανθρώπων της περιοχής και του χωριού που επί σειρά ετών ασκούσαν πίεση για την κατασκευή και ανακατασκευή του Γηπέδου.

Καλή αρχή!

Πολιτιστικός Σύλλογος Ρουστικων