ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Έναρξη προπονήσεων για την Ακαδημία Ξιφασκίας Ρεθύμνου

Η Ακαδημία Ξιφασκίας Ρεθύμνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των προπονήσεων, για την εκμάθηση του συναρπαστικού Ολυμπιακού αθλήματος της Ξιφασκίας, σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες.

Για πρώτη φορά η ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου θα έχει τον δικό της σύλλογο Ξιφασκίας και ένα μεγάλο όνειρο στο χώρο της Ξιφασκίας της Κρήτης γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Η Ξιφασκία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων καθώς δεν έχει λήψει από καμία Ολυμπιάδα από το 1896 μέχρι και σήμερα με σημαντικές Ελληνικές παρουσίες και επιτυχίες. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται πάνω από 50 σωματεία σε όλη την επικράτεια με τα 4 από αυτά να έχουν έδρα την Κρήτη και συγκεκριμένα 3 στο Νομό Ηρακλείου και ένα στα Χανιά.

Η δημιουργία της Ακαδημίας Ξιφασκίας Ρεθύμνου έρχεται να φέρει πιο κοντά την Ξιφασκία της Κρήτης  λειτουργώντας ως γέφυρα, προπονητική , αγωνιστική και εκπαιδευτική για την ανάπτυξη του αθλήματος. 

Με αυτό το όραμα λοιπόν ξεκινάμε την εκμάθηση και την διάδοση της Ξιφασκίας στο Ρέθυμνο και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε δίπλα μας όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους του υγιούς αθλητισμού που όπως και στη υπόλοιπη Κρήτη έχουν αγκαλιάσει την Ξιφασκία.

Με την έναρξη των προπονήσεων ανακηρύσσουμε τον Οκτώβριο, μήνα γνωριμίας με τη Ξιφασκία και περιμένουμε όλους όσους θέλουν να έχουν την πρώτη τους επαφή με τη Ξιφασκία να έρθουν να γνωριστούμε, να διασταυρώσουμε τα ξίφη μας  και να παίξουμε χωρίς καμία επιβάρυνση !!!  

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε,

Τηλέφωνο: 6932071488  Κος Ματσατσίνης Άρης (Προπονητής)

Email: xifaskiarethymnou@gmail.com

Facebook: Ακαδημία Ξιφασκίας Ρεθύμνου   

Instagram: akadimiaxifaskiasrethymnou