Ενημέρωση της Cretan Lines για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών

H CRETAN LINES ενημερώνει το επιβατηγό κοινό ότι λόγω της τεχνικής βλάβης που υπέστη το πλοίο ΕΛΛΗ Τ, στις 23.9.2012 το πρωί στη δεξιά του μηχανή, αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Πειραιά.

Από σήμερα το πρωί, στο πλοίο βρίσκεται μια ομάδα εμπειρογνωμόνων Μηχανικών και Επιθεωρητών για να προσδιοριστεί το μέγεθος της βλάβης. Σε λίγες ημέρες η εταιρεία θα ενημερώσει με νεότερο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ την ακριβή ημερομηνία επανα-δρομολόγησης του πλοίου.

Για τα προγραμματισμένα δρομολόγια έγιναν οι εξής συντονισμένες ενέργειες :

  • Οι επιβάτες του δρομολογίου ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ (Κυριακή, 23-9-12), επιβιβάστηκαν σε πλοίο της Α.Ν.Ε.Κ.. Φθάνοντας στα Χανιά, τους περίμεναν ναυλωμένα λεωφορεία από την εταιρεία μας όπου τους μετέφεραν στο Ρέθυμνο.
  • Οι επιβάτες του δρομολογίου ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Κυριακή, 23-9-12), επιβιβάστηκαν σε ναυλωμένα λεωφορεία από την εταιρεία μας και ταξίδεψαν με πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.
  • Οι επιβάτες του δρομολογίου ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ (Δευτέρα, 24-9-2012), θα επιβιβαστούν σε πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ και φθάνοντας στο Ηράκλειο θα τους περιμένουν ναυλωμένα λεωφορεία από την εταιρεία μας όπου θα τους μεταφέρουν στο Ρέθυμνο.
  • Οι επιβάτες του δρομολογίου ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Τρίτη, 25-9-12), θα επιβιβαστούν σε ναυλωμένα λεωφορεία από την εταιρεία μας και θα ταξιδέψουν με πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.

Η CRETAN LINES φρόντισε το επιβατηγό κοινό να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό του και να ταξιδέψει με το εισιτήριό του, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Επίσης έδωσε τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούσαν, να τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίων τους.

Η CRETAN LINES ζητά συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία των επιβατών της και ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα συμφέρονται των συνεταιριστών της.

Δηλώνει δε υπεύθυνα, ότι η έγκυρη ενημέρωση για το πλοίο ΕΛΛΗ Τ, θα πραγματοποιείται μόνο στα γραφεία της στο Ρέθυμνο και στον Πειραιά και με τακτά ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ τα οποία θα αναρτόνται στην ιστοσελίδα της και θα δίνονται προς δημοσίευση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.