ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ενημερωτική συνάντηση στο Ρέθυμνο με θέμα «Νησιά – Ελκυστικοί Προορισμοί της Μεσογείου – SMART TOUR»

Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης: «Νησιά-Ελκυστικοί Προορισμοί της Μεσογείου» και ακρωνύμιο «SMART TOUR», ανακοινώνει τη διοργάνωση ενημερωτικής συνάντησης στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, προσαρμοσμένη για ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες και βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς του κλάδου.

Η εν λόγω συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 και θα αποτελέσει καίρια πηγή για τους επαγγελματίες που αναζητούν γνώσεις, ευκαιρίες δικτύωσης και καινοτόμες στρατηγικές για να ευδοκιμήσουν στο εξελισσόμενο τουριστικό τοπίο.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν εισηγήσεις, από διακεκριμένους ομιλητές από τον Τουριστικό Κλάδο, καθώς και τον Ακαδημαϊκό χώρο, οι οποίοι θα αναφερθούν σε καίριες θεματικές για την ενδυνάμωση και εμπλουτισμό του τομέα του τουρισμού.

Ώρα έναρξης και χώρος διεξαγωγής: 09.00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του κεντρικού κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, 74131 Ρέθυμνο, Κρήτη.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και δωρεάν για το κοινό και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: https://bitly.ws/UbaF

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται και διαδικτυακά μέσω zoom link: us02web.zoom.us/j/83190566526?pwd=WS9kZWpKcFd3VDAvMjJUTkg1K1J5QT09

Η Πράξη SMART TOUR είναι ενταγμένη στο Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου. Στην υλοποίηση της Πράξης συμμετέχουν η Περιφέρεια Κρήτης, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής από την Ελλάδα και ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου από την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Πράξης https://smartour-project.eu.