ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Έντονη ανησυχία επικρατεί στον νομό Ρέθυμνου για την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού

Έντονη ανησυχία επικρατεί στον νομό Ρέθυμνου μετά την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, αφού μόνο χθες ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε εννέα νέα κρούσματα στον νομό.

Η ανησυχία αυτή εντείνεται από το γεγονός ότι αυξημένο ιικό φορτίο καταγράφεται και από τα λύματα του Δήμου Ρεθύμνου το διάστημα 26-28 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις αναλύσεις που γίνονται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Θετικός υπάλληλος του Δημαρχείου Ρεθύμνου

Συναγερμός επικρατεί στο Δημαρχείο του Δήμου Ρεθύμνου με αφορμή κρούσμα κορονοϊού που βεβαιώθηκε σε υπάλληλο δημοτικής υπηρεσίας. Σε καραντίνα έχουν τεθεί όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με τον υπάλληλο, ενώ κλειστό θα παραμείνει για δύο ημέρες το Δημαρχείο. Εχθές έγινε απολύμανση στους χώρους του δημαρχείου, ενώ σε καραντίνα 14 ημερών έχουν τεθεί όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του και προγραμματίστηκε διεξαγωγή τεστ για όλους τους υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Σχολικές καθαρίστριες σε καραντίνα

Δύο σχολικές καθαρίστριες τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα, επειδή ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα – όχι σε χώρο σχολείου – και αναμένονται οδηγίες για το πότε θα επιστρέψουν στην εργασία τους.