
Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε το Ρέθυμνο το βράδυ της Τρίτης, λίγο μετά τις 9, μετατρέποντας σε λίγα μόλις λεπτά τους δρόμους της πόλης σε ποτάμια. Η ένταση της βροχής είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα σε αρκετά σημεία.
Στην παραλιακή ζώνη, το νερό ανέβηκε στα πεζοδρόμια και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν με δυσκολία, ενώ στο κέντρο της πόλης τα αυτοκίνητα κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Ιδιαίτερα έντονα ήταν τα προβλήματα στην περιοχή του Κουμπέ, όπου μέσα σε μόλις σαράντα λεπτά βροχής οι δρόμοι πλημμύρισαν. Παρότι η καταιγίδα είχε σταματήσει για τουλάχιστον μισή ώρα, τα φρεάτια συνέχιζαν να αναβλύζουν απόνερα, προκαλώντας έντονη δυσοσμία.

Κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη κατάσταση, ειδικά «σε μια περιοχή που διαθέτει νέο δίκτυο ομβρίων και αποχέτευσης».






