Εντυπωσίασε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ο 10χρονος Ρεθυμνιώτης Δημήτρης Τσίγγος και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό!

Εντυπωσίασε στην εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ο 10χρονος Ρεθυμνιώτης Δημήτρης Τσίγγος. Ο μικρός Δημήτρης έκανε περήφανη την οικογένεια του και τον Όμιλο Βρακοφόρων με έναν μοναδικό πεντοζάλη που χόρεψε στον ημιτελικό της εκπομπής και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Το Σάββατο 2 Απριλίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα, αλλά και ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος υποδέχτηκαν 10 διαγωνιζόμενους και τους απόλαυσαν για ακόμη μία φορά σε ξεχωριστά act.

Οι κριτές επέλεξαν τους καλύτερους 5, την Ευφραιμία Χαλιλοπούλου, τους Christian Wedoy & Melanie Simic, τα Nefelopetra kids, τον Κωνσταντίνο Σαββίδη και τον Δημήτρη Τσίγγο. Το απευθείας εισιτήριο για τον Τελικό αποφάσισαν να το δώσουν στη συγκλονιστική ερμηνεία της Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου και στο παράτολμο act των Christian Wedoy & Melanie Simic.

Τα Nefelopetra kids, ο Κωνσταντίνος Σαββίδης και ο Δημήτρης Τσίγγος τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού το οποίο, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αποφάσισε με τη θετική του ψήφο να περάσει στον Μεγάλο Τελικό τον εντυπωσιακό πεντοζάλη του Δημήτρη Τσίγγου.