Με μεγάλη επιτυχία αλλά και μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνου, την Τρίτη 30/10/2018 στο κέντρο «Θυμέλη».

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. κ. Ευγενίου ο πατήρ Δημήτριος Χριστοδουλάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κυρία Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κύριος  Γεώργιος Μαρινάκης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου κύριος  Γεώργιος Μοτάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοικαι Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠ.  

Η βραδιά περιελάμβανε πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τους  Μιχάλη Παυλάκη λύρα – τραγούδι, Αδαμάντιο Μιξάκη λαούτο, καθώς και ποικίλο μουσικό πρόγραμμα από τον DJ  Άρη Σπυρόπουλο.

Στην ζεστή και υπέροχη “οικογενειακή” βραδιά τα Μέλη των ΚΑΠΗ, αλλά και οι προσκεκλημένοι τους, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να διασκεδάσουν με τη ζωντάνια, την αισιοδοξία και τη χαρούμενη διάθεση που διακρίνει την Τρίτη Ηλικία, σε κάθε στιγμή.

Να επισημάνουμε εδώ ότι, με την  παραπάνω εκδήλωση, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις  και οι λοιπές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας, με αφορμή την «1η Οκτώβρη» ημέρα, παγκόσμια αφιερωμένη, στην «Τρίτη Ηλικία.

ΝΠΔΔ «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνου»
Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)