ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έπεσε η αυλαία για το 1ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις Ε2

Αυλαία έπεσε για το 1ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε2 5ης εβδομάδας της Ζ’ Ένωσης, το οποίο διεξήχθη από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου. Η διοργάνωση έλαβε μέρος στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ και αφορούσε τις κατηγορίες 12,14 και 16 ετών για μονά αλλά και διπλά.

Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα, ενώ από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου συμμετείχαν οι εξής αθλητές: Σπυριδάκης Γιάννης και Σπυρόπουλος Γιάννης για την κατηγορία Αγόρια-12, Παρασύρης Σοφοκλής, Μαυρομάτης Μιχάλης, Ντινόπουλος Μάνος, Κατημερτζόγλου Γιώργος και Ηλιάκη Αθηνά για τα Αγόρια-Κορίτσια 14 και Νίνος Νίκος και Σπυρόπουλος Νίκος για τα Αγόρια 16.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Α-12 ο Σπυριδάκης Γιάννης ηττήθηκε στα προκριματικά στον γύρο των 16 από τον Γιαννόπουλο Ορέστη (ΑΟΑ Καβουρίου), ενώ ο Σπυρόπουλος Γιάννης, ηττήθηκε στον γύρο των 32, στο κυρίως ταμπλό, από τον Τσάφη Δαμιανό (Ροδιακός ΟΑ).

Στην κατηγόρια Α-14, ο Ντινόπουλος Μάνος έχασε στους 32 από τον Μπουνάκη Δημήτρη (Ηράκλειο ΟΑΑ), όπως και ο Κατημερτζόγλου Γιώργος, που έχασε από τον Τζωρμπατζάκη Βασίλη (Ηράκλειο ΟΑΑ). Παρασύρης Σοφοκλής και Μαυρομάτης Μιχάλης ηττήθηκαν επίσης στον γύρο των 32, ο πρώτος από τον Τζινιέρη Αλέξανδρο (ΑΟΑ Καβουρίου) και ο δεύτερος από τον Κόκκαλη Στυλιανό (ΓΣ Λυβικός Ιεράπετρας). Οι συγκεκριμένοι αθλητές συμμετείχαν και στα διπλά της διοργάνωσης με τον Κατημερτζόγλου Γιώργο και τον Μαυρομάτη Μιχάλη να παίζουν ως συμπαίκτες και να ηττώνται στους 16 από τους Γεώργιο Δημητρίου (ΑΟΑ Παπάγου)  και Καλλιντλέρη Ιωάννη (ΑΟΑ Παπάγου). Παρομοίως, ο Παρασύρης Σοφοκλής και ο Τζιτζιμίκας Γεώργιος (ΑΣ Κολλεγίου ΝΤΕΡΗ) έχασαν στους 16 από τους Κόκκαλη Στυλιανό (ΓΣ Λυβικός Ιεράπετρας) και Βελεντάκη Ιωάννη (Ηράκλειο ΟΑΑ).

Η Ηλιάκη Αθηνά στα Κορίτσια-14, κέρδισε στους 32 την την Πατεράκη Ελένη (ΟΑ Σούδας) ενώ στους 16 πέρασε χωρίς αγώνα λόγω ασθένειας της αντιπάλου της, φτάνοντας στην 8αδα όπου έχασε από την Πρωιμάκη Μυρτώ (ΟΑ Σούδας), η οποία ήταν και η νικήτρια της διοργάνωσης. Η Ηλιάκη συμμετείχε επίσης στα διπλά της κατηγορίας της με συμπαίκτρια την Πόλια Σοφία-Ελένη (ΑΟΑ Αιγάλεω), οι οποίες ηττήθηκαν στην 8αδα από τις Μάγια Αλεξάνδρα (ΑΟΑ Φιλοθέης) και Σμυρίδου Χρυσή (ΟΑ Σερρών).

Όσον αφορά την κατηγορία Αγόρια 16, ο Νίνος Νίκος έφτασε μέχρι τους 16, αφού πρώτα νίκησε στους 32 τον Αρετάκη Γιώργο (ΑΑ Χανίων), χάνοντας στη συνέχεια από τον Σαμολάδα Μάριο-Μαργαρίτη (ΑΟΑ Ηλιούπολης), που ήταν και φιναλίστ της διοργάνωσης. Ο Σπυρόπουλος Νίκος, ηττήθηκε στους 16, από τον Μανδαλενάκη Αναστάσιο (Ηράκλειο ΟΑΑ), έχοντας πρώτα νικήσει στον γύρο των 32 τον Γενναράκη Νικόλαο (Ηράκλειο ΟΑΑ). Στα διπλά έπαιξαν ως συμπαίκτες και ηττήθηκαν στους 16 από τους Τσεκούρα Παναγιώτη (ΑΟ Πεύκης Tie Break) και Σταύρου Γεώργιο (ΑΟΑ Φιλοθέης).

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, αθλήτριες, γονείς, συνοδούς και προπονητές καθώς και όλους όσους συντέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος.