Επιμελητήριο Ρεθύμνου: Ψήφισμα για τον Ιωάννη Κεφαλογιάννη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, σε έκτακτη συνεδρίασή του, στην αίθουσα συνεδριάσεών του, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 14:00, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του, μετά το θλιβερό άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου του Ιωάννη Κεφαλογιάννη, εξέχουσας προσωπικότητας της πολιτικής ζωής της χώρας μας με δέκα τέσσερις θητείες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Νομού μας, Υπουργός επί σειρά ετών, με ανεξίτηλη σφραγίδα στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου και της Χώρας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού άκουσε τον Πρόεδρό του, ο οποίος εξήρε την προσφορά του εκλιπόντος, με την εξαίρετη και έντονη πολιτική παρουσία του, για το Ρέθυμνο και τους κατοίκους του, μετά από διαλογική συζήτηση, ομόφωνα αποφάσισε:

1.- Να τηρηθεί ενός λεπτός σιγή στη μνήμη του.

2.- Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

3.- Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του.

4.- Να αναβληθεί η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 τακτική συνεδρίασή του.

5.- Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του, αντί στεφάνου, για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς.

6.- Να δημοσιευθεί το ψήφισμα αυτό στον τοπικό τύπο.