ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Επιμορφωτικό εργαστήρι εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ρεθύμνου

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ρεθύμνου πρόκειται να υλοποιήσει Επιμορφωτικό Εργαστήρι Εκπαιδευτικών Πρωτοβαθμιας Εκπαίδευσης, διάρκειας 15 ωρών, με θέμα «Οι συγκρούσεις στο χώρο του σχολείου» και στόχο την υποστήριξη των εκπαιδευτικών κατά τη διαχείριση και αντιμετώπιση περιστατικών βίας και συγκρούσεων στο χώρο του σχολείου.

Το Εργαστήρι θα γίνει με βιωματικό τρόπο και θα ολοκληρωθεί σε 5 συναντήσεις, κάθε Τετάρτη 17.30- 20.30 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, δια ζώσης. Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια του Εργαστηρίου.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι τα 16 άτομα και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μετά το πέρας του Εργαστηρίου, θα ακολουθήσει επιμόρφωση 3 ωρών στο υλικό Αγωγής Υγείας «Το σπίτι των παιδιών», για όσους εκπαιδευτικούς το επιθυμούν. Το συγκεκριμένο υλικό μπορεί να εφαρμοστεί από τους εκπαιδευτικούς στο χώρο του σχολείου και στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων 21+.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 27/10/2022, στα τηλέφωνα 28310-50100, 28310-20391, στο e-mail: info@prolipsis.gr και στον σύνδεσμο: https://forms.gle/aRVP4nzSgAw9XMxdA