ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Επισκέψεις Α. Ξανθού σε Φουρφουρά Αμαρίου και Σακτούρια Αγ. Βασιλείου – Συστηματική επικοινωνία με τους πολίτες του νομού Ρεθύμνου

Στο πλαίσιο της συστηματικής επικοινωνίας του με τους πολίτες του νομού Ρεθύμνου, ο βουλευτής Ρεθύμνου και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός επισκέφθηκε τον Φουρφουρά Αμαρίου.

Ο Α. Ξανθός είχε μια ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση με τους ανθρώπους της υπαίθρου. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα οξυμμένα κοινωνικά προβλήματα, η ερήμωση των χωριών, ο αγώνας επιβίωσης των αγροτών και τα διλήμματα των εκλογών.

Επίσης, ο Α. Ξανθός επισκέφθηκε τα Σακτούρια Αγίου Βασιλείου, όπου έγινε συζήτηση με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου και κατοίκους του χωριού για την ακρίβεια, τη λειψυδρία, τις πυρκαγιές, την εγκατάλειψη της υπαίθρου, τα προβλήματα στη συγκοινωνία και στις υπηρεσίες Υγείας.
O Ανδρέας Ξανθός τόνισε ότι οι προσεχείς βουλευτικές εκλογές είναι κρίσιμης σημασίας για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα κι ότι μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μπορεί να εγγυηθεί τη δραστική αντιμετώπιση του δυσβάστακτου κόστους παραγωγής και τη βιωσιμότητα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.