Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος είχε τη χαρά να υποδεχθεί, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, αντιπροσωπεία μαθητών από το 2ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου, καθώς και αντιπροσωπεία μαθητών από το Γυμνάσιο Ζαρού, με τη συνοδεία καθηγητών των δύο σχολείων.
Ο Σεβασμιώτατος είχε τη δυνατότητα της επικοινωνίας και του διαλόγου με τα παιδιά, κυρίως για θέματα της επικαιρότητας, επισημαίνοντας ότι πάντοτε τα παιδιά μας πρέπει να αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, κρατώντας τις παρακαταθήκες της πίστης, της αλήθειας και της ταυτότητας του Γένους μας.





Επίσης, ο Σεβασμιώτατος με πολλή χαρά υποδέχθηκε ομάδα μαθητών από το Ελληνικό Σχολείο Αγίας Τριάδας του Μπέρμιγχαμ (Greek School Ayia Triada Birmingham), οι οποίοι φιλοξενήθηκαν για μερικές ημέρες στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου





