Επίσκεψη αγάπης και προσφοράς του ΟΚΑ ΠΡΕΒΕΛΗ στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Είχαμε την χαρά πριν μερικές μέρες να υποδεχτούμε στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του Συλλόγου γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου  που στεγάζεται στο ΚΕΦΙΑΠ Ρεθύμνου τους μικρούς αθλητές του ΟΚΑ Πρέβελη μαζί με τον εκπαιδευτή τους Μανώλη Σφακιανάκη.

Τα παιδιά με τα πατίνια γέμισαν χαρά  τα δικά μας παιδιά με τα δώρα που έφεραν. Από εκδήλωσή τους μαζεύτηκαν χρήματα και με αυτά αγοράστηκε αθλητικό υλικό πολύ χρήσιμο για τις αθλητικές δράσεις των 22 παιδιών  με αναπηρία που εξυπηρετεί το ΚΔΑΠ ΑμεΑ μας σε απογευματινή δωρεάν απασχόληση όλο το έτος. Η δράση του ΚΔΑΠ ΑμεΑ καλύπτεται από την ΕΕΤΑΑ και επιδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Η χαρά και των δύο φορέων καθώς και η συγκίνηση ήταν  απερίγραπτη. Η μικρή ομάδα αθλητών που εκπροσώπησε τον ΟΚΑ Πρέβελη περιηγήθηκε στους χώρους του ΚΔΑΠ ΑμεΑ, είδε τα παιδιά στις αίθουσες στη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, έκατσαν μαζί και γνωρίστηκαν, αντάλλαξαν μικρά δώρα και κεράστηκαν.

Ο Σύλλογος γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου ευχαριστεί  πολύ τον ΟΚΑ Πρέβελη για την εμπνευσμένη προσφορά τους. Δώσαμε εκ νέου υπόσχεση κοινών δράσεων, επίδειξης και εκμάθυνσης στα άτομα του Συλλόγου μας αλλά και μια μεγάλη δράση που θα συγκεντρωθεί ένα ποσό για να προσφερθεί  εξιδεικευμένο υλικό για την άθληση παιδιών ΑμεΑ.

Η αγάπη άλλωστε είναι αληθινή μόνο όταν μοιράζεται. ΟΚΑ ΠΡΕΒΕΛΗ σας ευχαριστούμε. Τα “Ροδαλακια”σας τρέχουν σε διαδρομές αγάπης και προσφοράς χάρη στα παιδιά και στους υπεύθυνους!

ΟΚΑ ΠΡΕΒΕΛΗ , ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!