ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσκεψη δημάρχου Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης παρουσία και του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Κακογιαννάκη.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Πάτερ Αντώνιος Στριλιγγάς εφημέριος της Ενορίας Μαριού, η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Γαραντωνάκη, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ακουμίων Ευγενία Σταματογιαννάκη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαριού Μανώλης Σταυγιαννουδάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητα Κεράμε Γιώργος Αλεβυζάκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακουμίων Γιώργος Μαρκουλάκης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαριού Νίκος Ορφανουδάκης.

Κατά τη επίσκεψη του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν τις ανωτέρω τοπικές κοινότητες. Ο κ. Ταταράκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την θετική διάθεση στα θέματα της περιοχής, για την ουσιαστική συνεργασία αλλά και για την άμεση ανταπόκριση του σε κάθε αίτημα για συνάντηση καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι πόρτες του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτές για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου.