ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στύλιο επισκέφθηκαν οι Ταταράκης – Κεφαλογιάννης

Κοινή επίσκεψη πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης, ο Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Ρεθύμνου και άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Γιώργος Γιακουμάκης, στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο για θέματα που αφορούν την αξιοποίηση πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) για κρίσιμα έργα βασικών υποδομών του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Ο κ Ταταράκης είχε την ευκαιρία, με την συμβολή και του κ Κεφαλογιάννη, να παρουσιάσει στον Υφυπουργό τις ανάγκες της περιοχής σε θέματα αρδεύσεων αλλά και προσβασιμότητας στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και επεσήμαινε ότι ο Δήμος έχει ήδη ολοκληρωμένες μελέτες ενώ εκπονεί και νέες, προκειμένου να υποβληθούν για χρηματοδότηση.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα και ο κ. Ταταράκης, ευχαρίστησε τον κ. Στύλιο  για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες της περιοχής καθώς  και τον Βουλευτή Ρεθύμνου και πρ. Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη για την στήριξη  του στα θέματα που τέθηκαν στον Υφυπουργό.