Επίσκεψη των Δοτών Ζωής στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ευγένιο

Επίσκεψη στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ευγένιο, πραγματοποίησε το νεοεκλεγές Δ.Σ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου Δότες Ζωής, την Δευτέρα 4/2.

Η επίσκεψη αυτή, δεν περιορίστηκε στα πλαίσια του εθυμοτυπικού, αλλά ήρθε να επισφραγήσει την αγαστή συνεργασία του συλλόγου με την Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Ο σύλλογος Δότες Ζωής, όντας αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, βλέπει στο πρόσωπο του Δεσπότη μας, τον πνευματικό του πατέρα που με την ευχή και την ευλογία του, δίνει δύναμη στην προσπάθεια του συλλόγου.

Τα μέλη του Δ.Σ αφού ενημέρωσαν τον Δεσπότη μας για τις δράσεις τους, μοιράστηκαν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους για το μέλλον και για τον τρόπο της ευρύτερης συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Δεσπότης μας, που με χαρά αγκαλιάζει κάθε εθελοντική πράξη αγάπης, παίνεσε το έργο του συλλόγου λέγοντας ότι θα βοηθήσει κάθε προσπάθεια που σκοπό έχει τη διάδοση της ιδέας της εθελοντικής προσφοράς σε αίμα στον τόπο μας.

Άξιο αναφοράς η ήδη άψογη συνεργασία του συλλόγου με τον ιερατικό σύνδεσμο των κληρικών της Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, του οποίου πολλά μέλη είναι και εγγεγραμένα μέλη Δότες Ζωής.

Έπειτα, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα του Δ.Σ, ανανεώθηκε το ραντεβού για το άμεσο μέλλον. Οι Δότες Ζωής έφυγαν με γεμάτες τις μπαταρίες,έχοντας ως παρακαταθήκη την ευχή, την ευλογία και τις συμβουλές του Δεσπότη μας.