ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσκεψη του διοικητή του Στρατοπέδου Ξηρόκαμπου στον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου

Σήμερα, 18 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή του στρατοπέδου του Ξηρόκαμπου, Αντισυνταγματάρχη Μιχαήλ Στεφανάκη στον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη συνοδευόμενος από τον Υπολοχαγό Εμμανουήλ Κουκουλάκης και από τον Ανθυπασπιστή Θεόδωρο Καρτσάκη.

Η παρούσα επίσκεψη ήταν η πρώτη του νέου Διοικητή της 699ης Προκεχωρημένης Αποθήκης Πυρομαχικών (ΠΑΠ) η οποία βρίσκεται μεταξύ Τυμπακίου και Αγίας Γαλήνης.

Ο Δήμαρχος και ο νέος Διοικητής συζήτησαν θέματα αρμοδιότητάς τους καθώς και την μελλοντική στενή συνεργασία μεταξύ των αντίστοιχων υπηρεσιών τους.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης δήλωσε τα εξής:

«Η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αγίου Βασιλείου και των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι και θα συνεχίσει να είναι άριστη και διαρκής. Ευχαριστούμε τον νέο Διοικητή για την επίσκεψή του στο Δήμο μας και για το έντονο ενδιαφέρον του για τον τόπο μας. Από την πλευρά μας, θα είμαστε αρωγοί σε οτιδήποτε χρειαστεί στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη στην επιτέλεση των νέων καθηκόντων του, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του».

Παρών στην επίσκεψη ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Καπετανάκης.

Σε ανάμνηση της επισκέψεως του στον Δήμο, ο νέος Διοικητής πρόσφερε στο Δήμαρχο αντίγραφο του σήματος των Πυροτεχνουργών.