ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στο Δήμο Μυλοποτάμου

Στο Δημαρχείο Μυλοποτάμου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 17:00, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στα πλαίσια της περιοδείας του.

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Κλάδος Γεώργιος αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί δημότες υποδέχτηκαν με θέρμη τον Πρόεδρο, ενώ ακολούθησε συζήτηση στη συνεδριακή αίθουσα του δήμου. 

Ο κ. Ανδρουλάκης παρουσίασε εκτενώς τις πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την κρίσιμη σημασία που έχει η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική αυτή διαδικασία.

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευαν, ο βουλευτής Ρεθύμνου Μανώλης Χνάρης, ο βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Αντωνίου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Μιχάλης Σαρρής και τοπικά στελέχη. Στην περιοδεία αυτή, παρέστησαν επίσης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές κ.Γιάννης Κουράκηςκα.Μαρία Δαφέρμου, κα.Όλγα Μαρκογιαννάκη, κ. Νίκος Ξυλούρης, και κα.Χριστίνα Αλίρη.

Η επίσκεψη έκλεισε με αισιοδοξία για μελλοντικές πρωτοβουλίες και έμφαση στη σημασία της ενδυνάμωσης της τοπικής διακυβέρνησης, προάγοντας τον διάλογο και την πρόοδο που χρειάζεται ο Δήμος Μυλοποτάμου για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.