ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Επιστημονική Διημερίδα με θέμα «Διεπιστημονική εκπαίδευση για τη θεραπεία των νεοπλασματικών νοσημάτων»

Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Διεπιστημονική εκπαίδευση για την θεραπεία των νεοπλασματικών νοσημάτων» θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου «Μεγάλο Αρσενάλι», στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2022.

Και φέτος, μέλημα της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής είναι το πρόγραμμα να διατηρήσει τον πολυ-θεματικό του χαρακτήρα, έχοντας φυσικά στο κέντρο του τον ογκολογικό ασθενή, τις σωματικές, ψυχικές και κοινωνικές του ανάγκες.

Η πανδημία που βιώσαμε, βοήθησε ώστε να πετύχουμε τη διάκριση ανάμεσα στα ουσιώδη και επουσιώδη, έχει υπαγορεύσει νέους τρόπους επικοινωνίας όπως οι υβριδικές μας συναντήσεις. Και φυσικά αυτή η δοκιμασία έκρινε γνώσεις και πρακτικές και πρόσφερε νέες επιστημονικές διεξόδους και στην ογκολογία. Έτσι, τα κλασσικά γνωστικά αντικείμενα της χειρουργικής, χημειοθεραπείας, ακτινοθεραπείας, μοριακής βιολογίας και ανοσοθεραπείας, έρχονται ενισχυμένα στη βοήθεια του ογκολογικού ασθενή.

Και φέτος, καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους συνεργάτες επαγγελματίες υγείας να παρακολουθήσουν την Διημερίδα μας με τον ίδιο ενθουσιασμό που έδειξαν και στα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε το πρόγραμμα της διημερίδας

Οργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Γηριατρικής Ογκολογίας

Σε συνεργασία με:

  • Μονάδα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Π.Ν. Πατρών «Παναγία η Βοήθεια»
  • Ογκολογικό Τμήμα Γ.Ν. Ηρακλείου «Βενιζέλειο – Πανάνειο»
  • Ογκολογική Κλινική Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»
  • Εταιρεία Στήριξης Αντικαρκινικής Έρευνας (Ε.Σ.Α.Ε.)

Υπό την αιγίδα:

  • Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.)
  • Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας (Ε.Ε.Α.Ο)
  • Τομέα Νοσηλευτικής Ογκολογίας (Ε.Σ.Ν.Ε.)

Ημερομηνία διεξαγωγής: 21-22 Οκτωβρίου 2022

Τόπος διεξαγωγής:
Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου «Μεγάλο Αρσενάλι»
Ακτή Ενώσεως & Πλατεία Κατεχάκη
Τ.Κ. 73132 – Χανιά
Τηλ: +30 28210 34200

Γλώσσα: Η επίσημη γλώσσα της Διημερίδας είναι η Ελληνική

Εγγραφές

Η εγγραφή και η παρακολούθηση της Διημερίδας είναι δωρεάν και επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες υγείας και σε προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές. Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να βεβαιώνουν την ιδιότητά τους, προσκομίζοντας αντίστοιχο αποδεικτικό
στοιχείο. Οδηγίες για παρακολούθηση με φυσική συμμετοχή

Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία, θα πρέπει να προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής για την εγγραφή τους ή να πραγματοποιήσουν την προεγγραφή τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.events.gr. Κατόπιν της εγγραφής, θα τους αποσταλεί ηλεκτρονικό barcode μέσω e-mail, το οποίο θα σαρώνουν κατά την είσοδο και έξοδό τους στην αίθουσα.