Επιστρέφει το ΕΛΛΗ Τ. στο Ρέθυμνο;

Ανακοίνωση εξέδωσαν η Cretan Lines και η πλοιοκτήτρια εταιρία του ΕΛΛΗ Τ Romont Shipping, σύμφωνα με την οποία ο Ρεθυμνιώτικος συνεταιρισμός έχει έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του κ. Τζανετάτου, για την επιστροφή του ΕΛΛΗ Τ. στη γραμμή Ρέθυμνο – Πειραιάς.

Η (κοινή) ανακοίνωση της Romont Shipping και της Cretan Lines:

“Το Δ.Σ. της CRETAN LINES και ο μεγαλομέτοχος της ROMONT SHIPPING, Δημ.Τζανετάτος, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν στα μέλη του Συνεταιρισμού των ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ και ευρύτερα στο Ρεθυμνιώτικο λαό, ότι κατόπιν αμοιβαίων εξηγήσεων, αλληλοκατανοήσεων και εργωδών προσπαθειών,  κατέληξαν σε καταρχήν συμφωνία βάση της οποίας το ΕΛΛΗ Τ, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επανέλθει στα δρομολόγιά του και το Ρέθυμνο θα αποκτήσει και πάλι τη συγκοινωνία που πραγματικά του αξίζει.

Περαιτέρω οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να μεριμνήσουν άμεσα και να προβούν στα δέοντα ώστε το ΕΛΛΗ Τ να μεταβιβαστεί στην CRETAN LIΝΕS το συντομότερο δυνατό και εφόσον οι σχετικές διαδικασίες το επιτρέψουν, πιθανόν ως τις αρχές του επόμενου έτους.

Κατόπιν των ανωτέρω,  η CRETAN LINES εκφράζει την ικανοποίησή της για τη στάση της πλοιοκτησίας και προσδοκά στη στήριξη του Πληρώματος του Πλοίου και του Λαού του Ρεθύμνου για την επιτυχία του εγχειρήματος,  η δε πλοιοκτησία ROMONT εύχεται ολόψυχα το εγχείρημα να ευοδωθεί και επισημαίνει την ανάγκη στήριξής του από όλους”.