ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Επιτυχημένη η κοινή δράση Ποδηλατικού και Ορειβατικού Συλλόγου Ρεθύμνου

 atlas1
Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοινή δράση ποδηλατοβόλτας και πεζοπορίας του Ορειβατικού και του Ποδηλατικού Συλλόγου Ρεθύμνου με προορισμό το χωριό Μαργαρίτες.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με 70 ποδηλάτες –τα 30 ήταν παιδιά- και 20 πεζοπόρους που συναντήθηκαν στην είσοδο του φαραγγιού των Μαργαριτών.

Την ποδηλατοβόλτα υποστήριξαν τεχνικά το κατάστημα ποδηλάτων Νίκου Γαλάνη και το Bike Time. Οδηγός της πεζοπορίας ήταν ο κ. Γιώργος Δαλαμπέλας, κάτοικος της περιοχής, με την οικογένεια του.

Ακολούθησε ξενάγηση στο εργαστήριο «Κεραμείον» και γνωριμία με την τέχνη της κεραμικής, βόλτα στο χωριό και τέλος φαγητό και όμορφη παρέα.

Αξίζει να ευχαριστήσουμε τους Εθελοντές Σαμαρείτες για την υποστήριξη της δράσης, ν’ αναφερθούμε στην άψογη διοργάνωση της και να ευχηθούμε «εις το επανιδείν».

atlas7atlas 2

ΕΟΣ Ρεθύμνου – Τρίτη 9-11 μμ στα γραφεία του Συλλόγου: Δημοκρατίας 12, Τηλ. 28310 57766, eosrethymnou@gmail.com, www.eosrethymnou.gr

Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου – Κάθε Τρίτη και Παρασκευή 8-10 μμ στα γραφεία του Συλλόγου (κτήριο Δελφίνι), Τηλ. επικοινωνίας– 6932 539036