Επιτυχημένη η τελετή λήξης της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων

OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_JuniorΜέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδήλωση για την λήξη λειτουργίας της Ακαδημίας της ομάδας του ΟΦ Αρμένων.

Την περασμένη Δευτέρα η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας διοργάνωσε την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_7

Όλα αυτά τα παιδιά που για μια ολόκληρη χρονιά συμμετείχαν με πάθος στο άρτιο πρόγραμμα της Ακαδημίας, που για ακόμη μία χρονιά αποτελούσε αναπόσπαστο μέλος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός, δουλεύοντας και πάλι σε πρωτοποριακά επίπεδα.

Στην εκδήλωση της Δευτέρας απονεμήθηκαν έπαινοι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην Ακαδημία την φετινή χρονιά, αλλά και ειδικότερα βραβεύθηκαν οι συνεπέστεροι ανά κατηγορία, όπως και τα παιδιά που διακρίθηκαν με την κλήση και συμμετοχή τους στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΡ, αλλά και στην Μικτή Περιφέρεια Κρήτης. Την ευθύνη εκγύμνασης της ομάδας είχαν διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου, με επικεφαλής τον Παντελή Κατικά (απουσίαζε από την εκδήλωση λόγω ενός προσωπικού προβλήματος) και άμεσους συνεργάτες τους, Γιάννη Καραβιώτη, Φίλιππο Μουρτζανό και Γιώργο Παλιεράκη (προπονητής τερματοφυλάκων).

OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Laxnidakis_projunior

Στην Δευτεριάτικη εκδήλωση τα παιδιά συνόδευσαν γονείς, συγγενείς και φίλοι τους, συμμετέχοντας σε αυτή την λιτή και όμορφη γιορτή. Το παρόν ακόμη έδωσαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο τοπικός σύμβουλος Αρμένων Στρατής Γουνάκης, ο εφημέριος της Ενορίας Αρμένων παπά-Βαγγέλης Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιάννης Γαζανός και ο Ταμίας του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ Δημήτρης Κουργιαντάκης.

OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_1

Την εκδήλωση της Ακαδημίας της ομάδας τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Σαρρής, ο Ταμίας Γιάννης Φραγκιαδάκης και το μέλος του Δ.Σ. και αξιολογημένος βοηθός διαιτητή SuperLeague, Γιώργος του Ι. Σταυρουλάκης.