ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Επιτυχία του ΑΠΟΡ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U17 στην Κάτω Πορρόϊα Σερρών (2-3/4/2022)

Η Ιωάννα Μακρυδάκη, αθλήτρια του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου κατέκτησε το xάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας , Ελληνορωμαϊκής και γυναικείας πάλης για αθλητές κάτω των 17 ετών το οποίο διεξήχθη στα Πορρόϊα Σερρών στις 2-3/4/2022.

Ο προπονητής Μανώλης Καραβάνος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς η Ιωάννα Μακρυδάκη κατέκτησε το xάλκινο μετάλλιο μετά από δύο νίκες και μία ήττα, ενώ ο Νίκος Καραβάνος δεν αγωνίσθηκε με εντολή ιατρού. Σημειωτέων πως και τα δυο παιδιά συμμετείχαν στο πρωτάθλημα με γονική συναίνεση καθώς είναι σε ηλικία 15 ετών. Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, ενώ η πόλη των Σερρών φιλοξένησε τους μετακινούμενους αθλητές στα Πορρόϊα. Οι αθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους καθώς σε ένα μήνα θα μετακινηθούν στην Λάρισα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U15. 

Τα μετάλλια για την ομάδα του βετεράνου παλαιστή και προπονητή πάλης Μανώλη Καραβάνου και τούτη τη χρονιά ρέουν χάρη στη συστηματική δουλειά και την στοχοπροσύλωση των παλαιστών.

Η Βάλια Μακρυδάκη και ο Νίκος Καραβάνος πέτυχαν διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης το Σάββατο 9/4 στο Ζεφύρι. Η Βάλια έφερε το χάλκινο μετάλλιο στις νεάνιδες στο δεξί χέρι μετά από αρκετές αναμετρήσεις  και ο Νίκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους παμπαίδες.

Ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου προπονεί μικρούς και μεγάλους παλαιστές στο ολυμπιακό άθλημα της πάλης στα Μισσίρια Ρεθύμνου, ενώ με τις μεγάλες αλλαγές και την τροποποίηση στο καταστατικό του θα είναι σε θέση να αναπτύσσει και νέα αθλήματα. Χορηγός της Ομάδας είναι η ΑΝΕΚ LINES & BLUE STAR FERRIES και η MOTOR ΟΙΛ HELLAS.