ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Έρχονται ανακοινώσεις και για την εστίαση

΄φωτο αρχείου

Ανακοινώσεις για την εστίαση θα έχουμε σήμερα το απόγευμα, μετά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα αρμόδια υπουργεία και εκπροσώπους του κλάδου.

Πολύ σημαντικά είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί η σημερινή μέρα για τον κλάδο της εστίασης που έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα από την πανδημία.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα όσα είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, στην καθιερωμένη ενημέρωση, όπου γνωστοποίησε την συνάντηση που θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 16:00.

Όπως είπε η Αριστοτελεία Πελώνη, ο Πρωθυπουργό θα έχει σύσκεψη για τον κλάδο της εστίασης με τους υπουργούς Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα Ανάπτυξης ‘Αδωνι Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γιάννη Τσακίρη, τους υφυπουργούς στον πρωθυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο και ‘Ακη Σκέρτσο, τον γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, καθώς και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) Γιώργο Καββαθά και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης θα γίνουν ανακοινώσεις για την εστίαση.