ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Έργα αποκατάστασης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ρεθύμνης, προϋπολογισμού 720.000€

Έργα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της ΠE ΡεθύμνηςΕγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης, που συνεδρίασε στις 21 Αυγούστου υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κας Μαρίας Λιονή, τα αποτελέσματα των διαγωνισμών τριών έργων προϋπολογισμού 240.000 Ευρώ το κάθε ένα.

Από τις εργολαβίες αυτές η πρώτη περιλαμβάνει τις αποκαταστάσεις των ζημιών στην επαρχιακή οδό «Ρέθυμνο – Σπήλι – Αγία Γαλήνη» και συγκεκριμένα των τμημάτων, στα οποία υπάρχει πρόβλημα βατότητας (Κρύα Βρύση, Μέλαμπες – Αγία Γαλήνη). Με τη δεύτερη θα γίνουν οι αποκαταστάσεις στο επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Μυλοποτάμου και με την τρίτη οι αποκαταστάσεις του επαρχιακού δικτύου του Δήμου Αμαρίου. Οι συμβάσεις των έργων θα υπογραφούν άμεσα και στις εργασίες περιλαμβάνονται ασφαλτικά, τοιχία αντιστήριξης, εξυγιάνσεις εδάφους, καθαρισμός τάφρων και τεχνικών.

Επίσης την 1η Σεπτεμβρίου 2015 δημοπρατείται η αποκατάσταση των ζημιών της επαρχιακής οδού «Ρέθυμνο – Αρκάδι – Σχολή Ασωμάτων» προϋπολογισμού 240.000 € και στις 8 Σεπτεμβρίου 2015 η αποκατάσταση των ζημιών της επαρχιακής οδού «Aσώματος – Ιερά Μονή Πρέβελη» προϋπολογισμού 80.000€.