ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Έργα ύψους 335.000€ παραδίδονται σε οικισμούς του Δήμου Αγίου Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου ολοκληρώνει σειρά παρεμβάσεων τοπικής σημασίας συνολικού 335.000€ στους οικισμούς Καλή Συκιά, Λαμπινή και Σπήλι οι οποίες αφορούν βασικές υποδομές δημοτικών δικτύων οδοποιίας αλλά και άρδευσης.

Συγκεκριμένα:

  • Παραδίδεται τις επόμενες ημέρες δίκτυο άρδευσης μήκους 1350μ εκ των οποίων τα 1000 με διπλό αγωγό (καταθλιπτικός αγωγός και δίκτυο διανομής) στον οικισμό Καλή Συκιά, κατασκευή υδατοδεξαμενής και δίκτυο ηλεκτροδότησης προς την περιοχή Πάνω Λάκκους και Κάτω Λάκκους προϋπολογισμού 100.000€.
  • Ολοκληρώθηκαν εργασίες στην ΤΚ Λαμπινής με συνολικό προϋπολογισμό 140.000€ που αφορούσαν: ασφαλτοστρώσεις εσωτερικής οδοποιίας, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στο Κοιμητήριο αλλά και στην δημοτική οδό προς Καρίνες καθώς και τσιμεντοστρώσεις προς Πάνω Βρύση και γήπεδο 5Χ5.
  • Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Αγίους Αποστόλους στην ΤΚ Σπηλίου με συνολικό προϋπολογισμό 95.000 € και ακολουθεί η κατασκευή της επενδεδυμένης τάφρου τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης ο οποίος επισκέφθηκε το χώρο των εργασιών, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των έργων και ευχαρίστησε τους Τοπικούς Προέδρους της ΤΚ Αγίου Ιωάννη Κωστή Αδελιανάκη, της ΤΚ Λαμπινής Κωστή Ρουκουνάκη και της ΤΚ Σπηλίου Δημήτρη Παπαδάκη για την συμβολή τους.