ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του βόρειου κλάδου του ΒΟΑΚ στο τμήμα Γάζι – Λινοπεράματα

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022» συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του βόρειου κλάδου του ΒΟΑΚ, στο τμήμα Γάζι  – Λινοπεράματα.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 05-07-2023 έως και την Τετάρτη 12-07-2023 θα αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, στο τμήμα με αρχή τον κόμβο Λινοπεραμάτων και σε μήκος ενός χιλιομέτρου (1km). Η κυκλοφορία προς Ρέθυμνο θα διεξάγεται μέσω της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Επίσης, αύριο ημέρα Τετάρτη (05/07/2023), η έξοδος προς Λινοπεράματα θα παραμείνει κλειστή για λίγες ώρες (από τις 15:00 έως και τις 21:00), προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην περιοχή του κόμβου. Η κίνηση των οχημάτων προς Λινοπεράματα κατά τις ώρες αυτές, θα διεξάγεται μέσω του Κόμβου Γαζίου, και συγκεκριμένα της δυτικής παράκαμψης Γαζίου. Τις υπόλοιπες ημέρες η έξοδος θα παραμείνει ανοικτή καθ’ όλη την διάρκεια των ως άνω εργασιών.

Τέλος, η είσοδος στον ΒΟΑΚ από Λινοπεράματα με κατεύθυνση προς ΡΕΘΥΜΝΟ θα παραμείνει ανοικτή αύριο ημέρα Τετάρτη. Από την Πέμπτη (06/07/2023) έως και την Παρασκευή (07/07/2023) η είσοδος θα αποκλειστεί μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, και συγκεκριμένα από τις 8:00 έως 18:00. Εν συνεχεία ο δρόμος θα δίνεται σε κυκλοφορία. Η κίνηση των οχημάτων προς Ρέθυμνο κατά τις ημέρες αυτές θα γίνεται μέσω του κόμβου Γαζίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.