ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εργασίες διαπλάτυνσης στο δρόμο Λευκόγεια – Σχοινάρια από τον Δήμο Βασιλείου

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου Λευκόγεια – Σχοινάρια του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Πρόκειται για μία παρέμβαση συνολικούς μήκους 1.200 μέτρων όπου πραγματοποιούνται εκσκαφές, τοποθετείται κλειστός αγωγός άρδευσης αντικαθιστώντας τον ανοιχτό, ο οποίος απομακρύνεται, με αποτέλεσμα να διαπλατύνεται το οδόστρωμα με πλάτος 5,5 έως 6 μέτρα.

Το σημείο όπου εξελίσσονται οι εργασίες επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα.

Ο κ Ταταράκης τόνισε ότι τα Σχοινάρια είναι μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες του Δήμου με τους χιλιάδες φανατικούς επισκέπτες και συμπλήρωσε:

«Κύριο μέλημα μας είναι η ασφαλή και άνετη πρόσβαση σε μια περιοχή με ιδιαίτερο ανάγλυφο και μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Η ανάδειξη της παραλία θα δώσει μια μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις εκτελούνται στα επικίνδυνα σημεία της πανοραμικής διαδρομής και θεωρούμε ιδιαίτερα ικανοποιητικό το τελικό αποτέλεσμα για την οδική ασφάλεια καθώς το τελικό πλάτος του οδοστρώματος θα είναι από 5,5 έως 6 μέτρα.»