ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εργασίες καθαρισμού πρανών & τάφρων στο δρόμο προς Πασαλίτες και Πηγουνιανά

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της  αντιπυρικής περιόδου, αλλά και για τη συντήρηση των οδών και την ασφάλεια της κυκλοφορίας των κινουμένων οχημάτων σε αυτές, θα ξεκινήσουν άμεσα εργασίες καθαρισμού τάφρων και  πρανών στην επαρχιακή οδό 26 στο τμήμα από διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική οδό μέχρι την διασταύρωση για Πασαλίτες και στην επαρχιακή οδό 28 Πασαλίτες  – Καλανταρέ – Πηγουνιανά.

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα, λάστιχα μέσα στο σώμα της οδού (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα.

Επίσης να κόψουν με μέριμνα τους τα κλαδιά που εμποδίζουν την ορατότητα, όπως και να φροντίσουν να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων, στις τάφρους της οδού, με τυχόν διαβάσεις που έχουν κατασκευάσει.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα αποκατασταθεί η λειτουργία και η ασφάλεια της οδού και δεν θα δίδονται αποζημιώσεις.

Επιπλέον παρακαλούνται οι οδηγοί, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες σήμανσης που θα υπάρχει στις επαρχιακές  οδού καθ’ όλη την διάρκεια καθαρισμού.