Εργαστήριο κινητικού αυτοσχεδιασμού με την Εριφύλη Δαφέρμου

Στα πλαίσια των σεμιναρίων για τη Σκηνική Παρουσία και Κίνηση, η Εριφύλη Δαφέρμου μας έρχεται από την Αθήνα για 4η φορά στο The Garage με ένα νέο σεμινάριο!

erifiliΚυριακή 14/05, 11.00-15.00.

Εργαστήριο κινητικού αυτοσχεδιασμού: «Κινούμαι κι επικοινωνώ. Διάλογος μέσω της κίνησης»

Σε αυτό το εργαστήριο θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια την κίνηση ως βασικό μέσο έκφρασης κι επικοινωνίας, με σκοπό την ανάπτυξη κινητικών διαλόγων ανά ομάδες. Θα μελετήσουμε ως εκ τούτου τις διαφορετικές δυναμικές στην ποιότητα της κίνησης, τις κατευθύνσεις μέσα στο χώρο, και φυσικά το ρόλο και τη χρήση της αναπνοής μας μεσα σε αυτό.

(ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ Ε. ΔΑΦΕΡΜΟΥ).

Διάρκεια σεμιναρίου 4 ώρες- Κόστος: 18 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
698 762 3792 ή στο inbox της fb σελίδας του The Garage

Η Εριφύλη Δαφέρμου είναι χορεύτρια, χορογράφος και καθηγήτρια σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού. Αποφοίτησε από την Επαγγελματική Σχολή Χορού ‘Μοριάνοβα- Τράστα και με Υποτροφία του ΙΚΥ συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Laban Center London , σε πρακτικές Ευρωπαικού χοροθεατρου. Φοίτησε επίσης στο SNDO, (School for New Dance Development) στο Άμστερνταμ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αυτοχεδιασμού, σύγχρονου χορού, και θεάτρου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι ιδρυτικό μέλος του μουσικοθεατρικού σχήματος Dirty Granny Tales και της ομάδας – χώρου Lalo. Ζει στην Αθήνα όπου διδάσκει, χορεύει και χορογραφεί.